CS 1.6 Szczecin - 54.38.133.126:27015

  • Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2013-05-10 18:24:12

Californication
Użytkownik
Skąd: Mysłowice
Zarejestrowany: 2011-01-07
Posty: 312
broń: usp
mapa: cs_spooks

D3D

Chcialem sie przeniesc z opengl na D3D, nawet lepiej mi sie gralo,ale nie kiedy sa straszne lagi. Ktos wie o co moze chodzic?img/smilies/tongue


http://i44.tinypic.com/edheg.gif

Offline

 

#2 2013-05-10 20:36:26

Stalin[ZSRR]
комуч
Skąd: Nowogard
Zarejestrowany: 2007-09-19
Posty: 2433
broń: nóż
mapa: de_office_rats

Re: D3D

Ja na D3D mam średnio 30% klatek mniej niż na OpenGL, więc ogólnie go odradzam.
Fakt, że w steamach po aktualizacji w ogóle wywalili taki tryb też wiele mówi img/smilies/wink

Co ci nie pasuje w OpenGL?, może coś zaradzimy?

Offline

 

#3 2013-05-10 20:47:00

Californication
Użytkownik
Skąd: Mysłowice
Zarejestrowany: 2011-01-07
Posty: 312
broń: usp
mapa: cs_spooks

Re: D3D

Nie, ze mi cos nie pasuje, ale tak testowalem dla zabawy i jakos mi lepiej , no poza lagami. Nie wiem , czy to wina grafiki , ale zas az taka zla nie jest GeForce 210 512 MB o ile sie nie myle ;]


http://i44.tinypic.com/edheg.gif

Offline

 

#4 2013-05-10 22:15:39

MzKzMzUzE
Zarejestrowany: 2008-07-06
Posty: 2358
Serwis

Re: D3D

Stalin napisał(a):

Fakt, że w steamach po aktualizacji w ogóle wywalili taki tryb też wiele mówi img/smilies/wink

Ja na steamie mam OpenGL i D3D.


https://i.imgur.com/BYvqk5j.png

Offline

 

#5 2013-05-12 01:06:23

siewcu
Użytkownik
Zarejestrowany: 2007-03-23
Posty: 577

Re: D3D

GF210 to najniższy ówczesny model, ciężko na tym grać...


http://www.foobar2000.org/button.png
http://badges.steamprofile.com/profile/extended/steam/76561197975987036.png
You've got to ride to live, live to ride, feel the flames burn inside, and though you know, you ride to hide, you ride to live to ride...

Offline

 

#6 2013-05-13 11:57:10

Stalin[ZSRR]
комуч
Skąd: Nowogard
Zarejestrowany: 2007-09-19
Posty: 2433
broń: nóż
mapa: de_office_rats

Re: D3D

MzKzMzUzE napisał(a):

Stalin napisał(a):

Fakt, że w steamach po aktualizacji w ogóle wywalili taki tryb też wiele mówi img/smilies/wink

Ja na steamie mam OpenGL i D3D.

a jeteś po najnowszych aktualizacjach? pewnie nie
http://steamcommunity.com/discussions/f … /?l=polish
http://forums.steampowered.com/forums/s … ?t=3079193

Offline

 

#7 2013-05-13 14:04:56

MzKzMzUzE
Zarejestrowany: 2008-07-06
Posty: 2358
Serwis

Re: D3D

No to już nie moja wina, że mi się nie zrobiły aktualizacje img/smilies/smile


https://i.imgur.com/BYvqk5j.png

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Host by: Hosting
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson



Założ : stronę za darmo