CS 1.6 Szczecin - 54.38.133.126:27015

  • Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#26 2011-06-18 21:08:31

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

trudno img/smilies/hmm szkoda ze ten koles tak daleko mieszka img/smilies/tongue

no nic uzbieram na nowego steama img/smilies/smile


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#27 2011-06-18 21:54:56

[BRO] przemo
Skąd: z domu
Zarejestrowany: 2007-03-06
Posty: 1091

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

OMG!!! Dlaczego nie kupiles od tego kolesia co dalem linka??? Ile ty masz lat 10? Z tego co widze allegro nie jest dla ciebie. No normalnie brak slow.


[BRO] like BROwarek xD

DropBox

Offline

 

#28 2011-06-18 22:08:49

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

[BRO] przemo napisał(a):

OMG!!! Dlaczego nie kupiles od tego kolesia co dalem linka??? Ile ty masz lat 10? Z tego co widze allegro nie jest dla ciebie. No normalnie brak slow.

oj tam oj tam img/smilies/tongue a lat mam 16 img/smilies/smile W tygodniu będe miał płytke to spróbuje jak nic z tego to kupuje tego co mi pokazywałeś img/smilies/smile


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#29 2011-06-18 22:37:50

Stalin[ZSRR]
комуч
Skąd: Nowogard
Zarejestrowany: 2007-09-19
Posty: 2433
broń: nóż
mapa: de_office_rats

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Nic z tego nie będzie img/smilies/smile

Goście lepiej zarabiają niż ci co sprzedają działające klucze.

Ciekawe jak ci pójdzie/poszło na teście gimnazjalnym czytanie ze zrozumieniem jak na allegro nie dałeś rady :-)


a tak na serio to spróbuj lepiej uruchomić NS
1. http://cs16szczecin.p2a.pl/viewtopic.ph … 067#p32067
2. Zwiększ pamięć wirtualną (ile masz ramu?)
3. Nie instaluj żadnych xtcs, najlepiej normalny patch, bez podmianek modeli itp.

Offline

 

#30 2011-06-18 22:54:56

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Stalin[ZSRR] napisał(a):

Nic z tego nie będzie img/smilies/smile

Goście lepiej zarabiają niż ci co sprzedają działające klucze.

Ciekawe jak ci pójdzie/poszło na teście gimnazjalnym czytanie ze zrozumieniem jak na allegro nie dałeś rady :-)


a tak na serio to spróbuj lepiej uruchomić NS
1. http://cs16szczecin.p2a.pl/viewtopic.ph … 067#p32067
2. Zwiększ pamięć wirtualną (ile masz ramu?)
3. Nie instaluj żadnych xtcs, najlepiej normalny patch, bez podmianek modeli itp.

z polskiego mialem 36 pkt na 50 mało wiem img/smilies/tongue

cs-a juz mam normalnego działa mi wszystko ok img/smilies/smile

a steama chyba kupie tego za 50 zł w sklepie komputerowym img/smilies/smile tym razem mnie nie oszukają img/smilies/big_smile


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#31 2011-06-19 00:27:45

Mileczq
Użytkownik
Zarejestrowany: 2009-04-11
Posty: 675
Serwis  
Ostrzeżenia: 1

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

gosc sprzedaje klucze z CS Anthology - dlatego woła o plyte z instalka

Jednak jesli klucz zostal juz aktywowany - nawet plytka/obraz Ci nie pomoze img/smilies/sad

i pisalam Ci o C Library runtime - zainstalowales najnowsze biblioteki ?

Stalin - tez mam 1 CSa od kilku lat img/smilies/tongue

Co instalka to zrzucam na DVD img/smilies/tongue

Na dzis ma 4,4GB img/smilies/tongue (a mial juz nawet 6+ ale wywalam zbedne rzeczy np. demka) img/smilies/big_smile

http://img689.imageshack.us/img689/6040/counterp.jpg

Ostatnio edytowany przez Mileczq (2011-06-19 00:36:03)

Offline

 

#32 2011-06-19 00:55:46

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

To żeś przeczytał tą aukcje img/smilies/big_smile

Jak już uzbierasz na tego steama, to masz tutaj najtaniej i raczej najpewniej na allegro img/smilies/smile

http://allegro.pl/counter-strike-1-6-st … 62352.html


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#33 2011-06-19 01:12:05

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

dobra po waszych dobrych radach wezmę się w garść xD i spróbuje kupic steama img/smilies/smile
ale kupie tego co mi zaproonował Przemo img/smilies/smile nie obraź się dazer img/smilies/tongue twój tez jest dobry img/smilies/big_smile

aha i dzięki przemo za bana bo ja bym nigdy z tam tond nie polazł img/smilies/smile

aha jesz do mileczq : nie instalowałem tych bibliotek bo cs nagle zaczął działać ale jak się powtórzy to skorzystam z twojej dobrej rady img/smilies/smile


No więc dzięki za wszystko :*  img/smilies/lolimg/smilies/lol

Dobranoc xD img/smilies/lolimg/smilies/lol

Ostatnio edytowany przez Barca (2011-06-19 01:13:36)


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#34 2011-06-19 01:27:52

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Nie rozumiem barca, po co przepłacać? :F + GamesCode - sprzedawca ma (32116) komentarzy, a tamten ma 4k img/smilies/wink

No ale wiesz rób jak chcesz wkońcu to nie moja kasa tak to byś miał jeszcze na piwo img/smilies/big_smile

Ostatnio edytowany przez daz3r[st] (2011-06-19 01:29:52)


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#35 2011-06-19 11:07:08

LeBeK
Użytkownik
Skąd: Dębica
Zarejestrowany: 2008-07-15
Posty: 200

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

9 zł

Offline

 

#36 2011-06-19 12:17:17

Ratiev
Użytkownik
Skąd: Siedlce
Zarejestrowany: 2009-09-13
Posty: 260

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Tego steama przemo zaproponował również mi i golibrodzie, więc jak widać sprawdzony.


http://i.imgur.com/XrpSQ.gif

http://www.loltops.org/fotos/1320124155.gif

Offline

 

#37 2011-06-19 13:30:07

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

LeBeK napisał(a):

9 zł

OJ Łebciu Łebciu ty dalej z tym img/smilies/big_smile


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#38 2011-06-23 19:10:55

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Barca, zawsze możesz kupić odemnie img/smilies/smile

http://allegro.pl/konto-steam-2007-coun … 41384.html


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#39 2011-06-23 19:49:27

Hubercik1515
Użytkownik
Zarejestrowany: 2008-01-05
Posty: 218
Serwis

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Gdybym nie miał steama już to bym kupił img/smilies/tongue

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Host by: Hosting
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson



Założ : stronę za darmo