CS 1.6 Szczecin - 54.38.133.126:27015

  • Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2011-06-15 22:55:49

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Błąd podczas włączania cs-a :/

kiedy włączę cs-a to po chwili wyskakuje mi takie cos
http://www.fotoload.pl/123aa35/d1b7e161f023bbe15afc18d3e7e7160715153_min.jpg

wiecie o co chodzi img/smilies/hmm ?
bo kurde grać mi się chce a tu lipa img/smilies/big_smile


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#2 2011-06-15 23:21:31

siewcu
Użytkownik
Zarejestrowany: 2007-03-23
Posty: 577

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Steama kup, to się problemy skończą. Też miałem cyrki z nonsteamem.


http://www.foobar2000.org/button.png
http://badges.steamprofile.com/profile/extended/steam/76561197975987036.png
You've got to ride to live, live to ride, feel the flames burn inside, and though you know, you ride to hide, you ride to live to ride...

Offline

 

#3 2011-06-16 12:00:56

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

na razie kasy nie mam img/smilies/hmm . Nie da się coś z działac choć na chwile ?


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#4 2011-06-16 15:44:08

beziom14
Użytkownik
Zarejestrowany: 2009-12-14
Posty: 39

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Jeżeli zakupisz samego klucza, to ściągasz instalkę steam (ze 3 mb) instalujesz robisz konto. Potem na koncie dodajesz grę i tam wpisujesz cd-key'a i potem przez steam można sobie ściągnąć cs'a.

Offline

 

#5 2011-06-16 16:22:03

Mileczq
Użytkownik
Zarejestrowany: 2009-04-11
Posty: 675
Serwis  
Ostrzeżenia: 1

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Sciagnij i zainstaluj najnowsze biblioteki runtime c+

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Offline

 

#6 2011-06-16 17:09:23

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

beziom14 napisał(a):

Jeżeli zakupisz samego klucza, to ściągasz instalkę steam (ze 3 mb) instalujesz robisz konto. Potem na koncie dodajesz grę i tam wpisujesz cd-key'a i potem przez steam można sobie ściągnąć cs'a.

a jak chcę dodać grę to płytka z cs-em musi być oryginał czy moge sciągnąć ??


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#7 2011-06-16 17:47:19

kamlot
Użytkownik
Skąd: Koszalin
Zarejestrowany: 2008-07-04
Posty: 252
mapa: dziecko dusta

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

nie musisz posiadać płytki


http://img.userbars.pl/112/22245.pnghttp://img.userbars.pl/117/23204.pnghttp://img.userbars.pl/125/24848.png

Offline

 

#8 2011-06-16 18:24:15

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

a to obojętnie jaką wersje steam sciągne  czy to musi być jakaś poszczególna wersja do danego klucza ?

jak byście mogli to dajcie linka do dobrego steama img/smilies/smile bo chyba kupie ten klucz img/smilies/tongue

z góry dziękuje img/smilies/smile

aha Mz fajny masz avatar img/smilies/smile

Ostatnio edytowany przez Barca (2011-06-16 18:28:05)


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#9 2011-06-16 18:40:32

Bytomiok
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-05-29
Posty: 833
Numer STEAM_ID:
broń:
mapa:

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

http://store.steampowered.com/
w prawym górnym rogu masz napis "ZAINSTALUJ STEAM"
Zainstalujesz, zakładasz konto .

Ostatnio edytowany przez bytomiok (2011-06-16 18:42:01)


cs16szczecin.pl

Offline

 

#10 2011-06-16 19:02:27

[BRO] przemo
Skąd: z domu
Zarejestrowany: 2007-03-06
Posty: 1091

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/


[BRO] like BROwarek xD

DropBox

Offline

 

#11 2011-06-16 19:19:04

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

[BRO] przemo napisał(a):

i kup csa z tej aukcji http://allegro.pl/counter-strike-anthol … 36893.html

juz kupiłem klucz teraz czekam aż koleś mi go wyśle img/smilies/smile


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#12 2011-06-17 12:41:41

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

http://www.fotoload.pl/123aa24/466a0c95bc6e0d2568fae4c51ae293922300_min.jpg

a więc jednak trzeba płytkę ?


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#13 2011-06-17 14:38:52

Hubercik1515
Użytkownik
Zarejestrowany: 2008-01-05
Posty: 218
Serwis

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Musiałeś coś źle wpisać, ja kupiłem sporo gier i nie trzeba było płytki więc tu też napewno nie trzeba

Offline

 

#14 2011-06-17 15:05:49

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

no ale juz próbowałem pare razy i dalej to samo

Jednak płytka bedzie nie zbedna img/smilies/hmm


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#15 2011-06-17 16:07:32

Proximus PL
Użytkownik
Skąd: Ostrowiec Świętokrzyski
Zarejestrowany: 2007-08-30
Posty: 3046
Numer STEAM_ID: STEAM_VALVE_VIP
broń: m3‮
mapa: fun aim surf etc. :]
Serwis

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

A ściągnąłeś i zainstalowałeś Counter Strike Anthology 1 zanim aktywowałeś?

Offline

 

#16 2011-06-17 16:12:11

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Proximus PL napisał(a):

A ściągnąłeś i zainstalowałeś Counter Strike Anthology 1 zanim aktywowałeś?

a to trzeba ? ;/ ja myślałem ze oryginał musi być img/smilies/tongue

to wystarczy tylko obraz gry zamontowac tak czy trzeba instalowac ?

Ostatnio edytowany przez Barca (2011-06-17 16:20:14)


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#17 2011-06-17 16:49:54

[BRO] przemo
Skąd: z domu
Zarejestrowany: 2007-03-06
Posty: 1091

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

W mailu razem z kluczem powinienes miec dokladny opis jak to zrobic. Sam nie powinienes ani sciagac ani instalowac czegos wiecej niz steama. Steam sam pobiera wszystko czego potrzebuje.


[BRO] like BROwarek xD

DropBox

Offline

 

#18 2011-06-17 16:57:57

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

[BRO] przemo napisał(a):

W mailu razem z kluczem powinienes miec dokladny opis jak to zrobic. Sam nie powinienes ani sciagac ani instalowac czegos wiecej niz steama. Steam sam pobiera wszystko czego potrzebuje.

ja żadnego opisu nie dostałem img/smilies/hmm tylko link. Moze koleś mnie w hu.. zrobił xD

http://www.fotoload.pl/123aa27/f3202589210f5cc06d7abbe122078da019058_min.jpg

O to ten link img/smilies/smile

Ostatnio edytowany przez Barca (2011-06-17 17:02:26)


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#19 2011-06-17 17:01:54

[BRO] przemo
Skąd: z domu
Zarejestrowany: 2007-03-06
Posty: 1091

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Napisz do niego maila i wrzuc tego screena. Pewnie bedzie mogl pomoc.

http://kontagier.pl/instrukcja-steam.html

Ostatnio edytowany przez [BRO] przemo (2011-06-17 17:03:50)


[BRO] like BROwarek xD

DropBox

Offline

 

#20 2011-06-17 17:12:00

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Robię wszystko tak jak w tej instrukcji ale dalej to samo img/smilies/hmm

teraz sciągne obraz cs-a i spróbuje w tedy aktywować jak się nie uda to trudno img/smilies/tongue


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#21 2011-06-17 17:22:30

[BRO] przemo
Skąd: z domu
Zarejestrowany: 2007-03-06
Posty: 1091

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Napisz maila do tego kolesia, to napisze co masz robic. Moze wymieni klucz.


[BRO] like BROwarek xD

DropBox

Offline

 

#22 2011-06-17 17:25:42

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

napisałem przed chwila img/smilies/smile


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#23 2011-06-18 16:46:40

Stalin[ZSRR]
комуч
Skąd: Nowogard
Zarejestrowany: 2007-09-19
Posty: 2433
broń: nóż
mapa: de_office_rats

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Za ile kupiłeś tego steama?

Na aukcjach <28zł

znajduje się coś takiego:
"Oferowane klucze CD-KEY na mojej aukcji są używane
i nie ma możliwości ich ponownej aktualizacji na platformie steam."


może dałeś się wrobić http://img843.imageshack.us/img843/5319/chytrye
______________________
Jeśli zrobiłeś to co poradziła ci Mileczq, i dalej masz ten problem to spróbuj zwiększyć rozmiar pamięci wirtualnej.

Ja to mam farta od 2005 roku miałem już 4 płyty główne, 3 karty graficzne, 3 procesory, do tego instalowałem CSa na 2 laptopach
z Vistą i Win7 i nigdy nie miałem problemu z Non steamem V23, który jest jak dla mnie od zawsze img/smilies/big_smile

Offline

 

#24 2011-06-18 17:33:26

Barca
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-10-05
Posty: 309

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Stalin[ZSRR] napisał(a):

Za ile kupiłeś tego steama?
Na aukcjach <28zł

ja kupiłem sam klucz za 9 zł . Teraz pisze do tego kolesia co jakiś czas i nie odpisuje mecze go na gg i na meilu ale nadal cisza. Spróbuje z płytką go aktywować moze się uda. Probetim mówił mi ze on tez tylko klucz kupił i tez musiał mieć płytke .

A grać juz moge tylko działa mi ten syfiasty xtcs img/smilies/hmm


http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/763487603.gif

Offline

 

#25 2011-06-18 20:50:34

Stalin[ZSRR]
комуч
Skąd: Nowogard
Zarejestrowany: 2007-09-19
Posty: 2433
broń: nóż
mapa: de_office_rats

Re: Błąd podczas włączania cs-a :/

Jak dla mnie to zostałeś oszukany, albo raczej pomogłeś komuś siebie oszukać.
Popatrz na negatywne komentarze:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=213 … _recvd_neg
wszystkie dotyczą tego samego...

No i dlaczego firmy sprzedają za 29zł
a ten koleś za 9zł?
Jeszcze ma chyba zaniżoną stawkę sms bo 14zł netto to dla niego max ~7zł
No ale dla niego pewnie się liczy żeby jak najwięcej osób kupiło, nawet takich
z kontem junior co nie wiedzą jak zrobić przelew na poczcie img/smilies/wink

Na przyszłość czytaj negatywy i cały opis aukcji, bo są w niej takie kruczki:

Kod:

Oferowane klucze CD-KEY na mojej aukcji są używane
i nie ma możliwości ich ponownej aktualizacji na platformie steam.

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Host by: Hosting
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson



Założ : stronę za darmo