CS 1.6 Szczecin - 54.38.133.126:27015

  • Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2011-02-16 18:24:09

Bytomiok
Użytkownik
Zarejestrowany: 2010-05-29
Posty: 833
Numer STEAM_ID:
broń:
mapa:

"Q"

Dlaczego na moim dedyku ja ani znajomi nie moga odrazu zmieniac broni naciskając q ? Muszą pierw zmienić ręcznie np na pistolet a potem dopiero można zmieniać na q? Da sie to jakos zmienic?


cs16szczecin.pl

Offline

 

#2 2011-02-22 12:41:41

ProBeTim
Użytkownik
Skąd: Świdnica
Zarejestrowany: 2008-03-04
Posty: 168
broń: ak
mapa: de_dust2

Re: "Q"

Może zmień wersie cs'a na CS16_Full_v32.1_Non-Steam ?
Tu od razu po naciśnięciu "q' broń się zmienia.


http://i48.tinypic.com/2eci5p2.jpg
http://i1239.photobucket.com/albums/ff511/bondixxx/tecza-1.gif
Mordor!

Offline

 

#3 2011-02-22 18:24:41

[BRO] noorth
Użytkownik
Skąd: Zewsząd
Zarejestrowany: 2007-03-05
Posty: 1751

Re: "Q"

Bo Q to jest last used wepon, jak masz początek rundy to jeszcze nie zdążyłeś użyć poprzedniej broni więc jak ma Ci na nią przełączyć? - chyba logiczne.


http://cs16szczecin.pl/rozne/scout.png

[BRO] like BROthers

Offline

 

#4 2011-02-22 18:34:05

MateU
Użytkownik
Skąd: Konkretnie, z całej Polski!
Zarejestrowany: 2010-05-19
Posty: 331

Re: "Q"

1. naprawde, straszny problem.. -,-
2. ja o dziwo mam tak na botach, a na serwerach nie

Offline

 

#5 2011-02-22 20:41:00

Hubercik1515
Użytkownik
Zarejestrowany: 2008-01-05
Posty: 218
Serwis

Re: "Q"

Mam tak jak mateu

Offline

 

#6 2011-03-03 18:44:30

>>MHS<< Criz
Użytkownik
Skąd: SZCZECIN!
Zarejestrowany: 2010-02-20
Posty: 116

Re: "Q"

Tak jak Probetim mówie - zależy to od wersji CSa. Na botach macie inną i na serwery też inną img/smilies/wink

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Host by: Hosting
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson



Założ : stronę za darmo