CS 1.6 Szczecin - 54.38.133.126:27015

  • Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2010-12-12 17:09:18

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Czarne paski.

Witam, wczoraj zainstalowałem win 7 i od tego momentu mam problem z csem. Ekran w grze jest wyśrodkowany a wokół niego jest czarna gruba ramka (nie da się wjechać kursorem) chciałbym aby cs był roźciągnięty na maxa jak miałem w XP a nie wysrodkowany na maxa. Gdy mam roździelczość 1280x800 to wszystko jest ok bo to jest maxymalna roździałka ale ja chcę grać na mniejszej i wtedy już się pojawia ten problem... Nie wiem co robić

Laptop: Acer Aspire 5710ZG
Karta Graficzna: ATI radeon hd 2300

Screen:
http://i54.tinypic.com/1zg7xcm.png

te czarne paski sam dorobiłem w paincie (otworzyłem csa w oknie) bo jak robiłem ss to tych pasków nie pokazywało.

Ostatnio edytowany przez daz3r[st] (2010-12-12 17:11:40)


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#2 2010-12-12 17:15:41

siewcu
Użytkownik
Zarejestrowany: 2007-03-23
Posty: 577

Re: Czarne paski.

Pogrzeb w tym żałosnym catalyst control panel, jak dla mnie to zmniejsza Ci obszar roboczy(workspace) ekranu i robi "okienko" o wymiarach danej rozdzielczości, trzebaby obszar roboczy rozciągnąć.


http://www.foobar2000.org/button.png
http://badges.steamprofile.com/profile/extended/steam/76561197975987036.png
You've got to ride to live, live to ride, feel the flames burn inside, and though you know, you ride to hide, you ride to live to ride...

Offline

 

#3 2010-12-12 17:20:50

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Czarne paski.

w tym rzecz, że go nie mam ^^. Sterowniki mam ale CCC nie mam...


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#4 2010-12-12 17:28:04

siewcu
Użytkownik
Zarejestrowany: 2007-03-23
Posty: 577

Re: Czarne paski.

Sterowniki ze strony ati czy producenta laptopa ?


http://www.foobar2000.org/button.png
http://badges.steamprofile.com/profile/extended/steam/76561197975987036.png
You've got to ride to live, live to ride, feel the flames burn inside, and though you know, you ride to hide, you ride to live to ride...

Offline

 

#5 2010-12-12 17:38:48

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Czarne paski.

ze strony producenta

Ostatnio edytowany przez daz3r[st] (2010-12-12 17:44:43)


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#6 2010-12-12 18:07:44

kamlot
Użytkownik
Skąd: Koszalin
Zarejestrowany: 2008-07-04
Posty: 252
mapa: dziecko dusta

Re: Czarne paski.

win7 32 czy 64 bitowy ?


http://img.userbars.pl/112/22245.pnghttp://img.userbars.pl/117/23204.pnghttp://img.userbars.pl/125/24848.png

Offline

 

#7 2010-12-12 18:37:57

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Czarne paski.

Windows 7 x86 (32bity)


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#8 2010-12-12 21:16:54

Mileczq
Użytkownik
Zarejestrowany: 2009-04-11
Posty: 675
Serwis  
Ostrzeżenia: 1

Re: Czarne paski.

musisz zainstalowac ze strony producenta sterowniki + Catalyst CC - obecnie masz tylko same sterowniki

Ponadto do poprawnego funkcjonowania CCC musisz miec Frameworka (sciagniesz z pierwszej lepszej strony)

Offline

 

#9 2010-12-13 15:24:16

[BRO] noorth
Użytkownik
Skąd: Zewsząd
Zarejestrowany: 2007-03-05
Posty: 1751

Re: Czarne paski.

Dziwne... myslalem, ze odpisalem w tym temacie... ostatnio cos zlego sie ze mna dzieje, pisze cos i na koniec nie potwierdzam (kupa niewyslanych sms, ostatnio nawet przelew w banku a teraz na 4um)

http://www11.speedyshare.com/files/25684212/download/ati.png zmien ta opcje na full screen i po zawodach.


http://cs16szczecin.pl/rozne/scout.png

[BRO] like BROthers

Offline

 

#10 2010-12-13 16:33:45

kamlot
Użytkownik
Skąd: Koszalin
Zarejestrowany: 2008-07-04
Posty: 252
mapa: dziecko dusta

Re: Czarne paski.

Bro link nie działa , przynajmniej mi nie wyświetla

Edit:
już ok img/smilies/smile

Ostatnio edytowany przez kamlot (2010-12-13 16:35:13)


http://img.userbars.pl/112/22245.pnghttp://img.userbars.pl/117/23204.pnghttp://img.userbars.pl/125/24848.png

Offline

 

#11 2010-12-15 00:14:39

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Czarne paski.

Przemo, ale ja nie mam CCC z tym panelem. Mam z innym i tam takiego czegoś nie ma img/smilies/hmm

Jak byście mieli linki do tego co jest mi potrzebne (łącznie z tym CCC z takim panelem jak przemo) to ślijcie błagam.

Do mojej karty graficznej nie ma sterów na win 7 ale coś tam zainstalowałem i działają stery



noorth pokaż mi tu wypowiadającego się przema... ...

Sorry noorth, pomyliłem Ciebie z nim ^^

Ostatnio edytowany przez daz3r[st] (2010-12-16 17:27:50)


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#12 2010-12-15 00:27:03

siewcu
Użytkownik
Zarejestrowany: 2007-03-23
Posty: 577

Re: Czarne paski.

Nie ma do 7 to targaj do visty, będą działać(a przynajmniej testowałem i działa). I jedno pytanie - 32bit czy 64bit ? Z resztą z tego co widzę na stronie amd, są sterowniki do 7. CCC też.

Ostatnio edytowany przez siewcu (2010-12-15 00:27:55)


http://www.foobar2000.org/button.png
http://badges.steamprofile.com/profile/extended/steam/76561197975987036.png
You've got to ride to live, live to ride, feel the flames burn inside, and though you know, you ride to hide, you ride to live to ride...

Offline

 

#13 2010-12-15 15:26:43

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Czarne paski.

32 bit pisałem wyżej. Siewcu ale jak ściągałem te CCC to nei było takiego panelu tylko taki standardowy i nei było tego "FULL SCREEN"


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#14 2010-12-15 15:43:43

siewcu
Użytkownik
Zarejestrowany: 2007-03-23
Posty: 577

Re: Czarne paski.

To szukaj czegoś innego. Ja tego syfu(ccc) nie zainstaluję, ale u mnie wszystko działa(mam matrycę 4:3).


http://www.foobar2000.org/button.png
http://badges.steamprofile.com/profile/extended/steam/76561197975987036.png
You've got to ride to live, live to ride, feel the flames burn inside, and though you know, you ride to hide, you ride to live to ride...

Offline

 

#15 2010-12-17 17:02:20

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Czarne paski.

Więc tak, sterowniki siódemka sama zainstalowała (zapomniałem ^^) potrzebuje tylko CCC z takim panelem jak na zdjęciu noortha!


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#16 2010-12-17 17:34:34

[BRO] noorth
Użytkownik
Skąd: Zewsząd
Zarejestrowany: 2007-03-05
Posty: 1751

Re: Czarne paski.

W zaawansowanych ustawieniach sterownika nie masz tego?

CCC powinno udać Ci się ściągnąć ze stronki ACERA. Niestety ATI nastawiło się na to, że producent lapa będzie dostarczał sterowniki itp...

Przechodziłem przez to w poniedziałek, usunąłem CCC u siebie i sterownik i potem za chiny nie mogłem go zainstalować. Musiałem z ręki instalować sterowniki z pliku *.sy_ A CCC zainstalowało mi się dopiero jak zrobiłem update systemu za pomocą narzędzi Lenovo.


http://cs16szczecin.pl/rozne/scout.png

[BRO] like BROthers

Offline

 

#17 2010-12-17 18:26:53

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Czarne paski.

Więc tak, klikam PPM, klikam catalyst control panel.

Wyskakuje mi:
http://i53.tinypic.com/1zb8bwj.png
Klikam przejdź, wyskakuje mi:
http://i53.tinypic.com/148u1l.png
i nie mam już nic do wyboru.


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#18 2010-12-17 19:30:32

siewcu
Użytkownik
Zarejestrowany: 2007-03-23
Posty: 577

Re: Czarne paski.

Masz CCC podstawowy - przełącz go w tryb zaawansowany. Gdzie to będzie - nie wiem, mam w kompie porządną grafikę.


http://www.foobar2000.org/button.png
http://badges.steamprofile.com/profile/extended/steam/76561197975987036.png
You've got to ride to live, live to ride, feel the flames burn inside, and though you know, you ride to hide, you ride to live to ride...

Offline

 

#19 2010-12-17 19:41:29

daz3r[st]
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2010-03-11
Posty: 305
Numer STEAM_ID: 0:1:11950610
broń: awp
mapa: de_mirage
Serwis

Re: Czarne paski.

To ja nie wiem jak to przestawic, jeśli ktoś wie to bardzo proszę niech napisze img/smilies/sad


http://www.acirdeportes.mx/cmai/images/stories/animaciones/cr7uno.gif

Offline

 

#20 2010-12-17 20:39:23

siewcu
Użytkownik
Zarejestrowany: 2007-03-23
Posty: 577

Re: Czarne paski.

Pokaż co masz na zakładce Szybkie ustawienia... U mnie po angielsku wychodzi Change setting for ... -> Notebook Panel Properties, z prawej Select a setting and click Go -> Resize the desktop to fit the display panel, daję Go, w następnym ekranie zaznaczam Resize to fit the display panel i Finish. Aha, i jak znajdziesz to wywal ATI Hotkey Poller - nie można pisać polskich liter, bo ten syf przechwytuje skróty klawiaturowe.

PS. Musiałem zainstalować to całe złe CCC img/smilies/sad

Ostatnio edytowany przez siewcu (2010-12-17 20:42:13)


http://www.foobar2000.org/button.png
http://badges.steamprofile.com/profile/extended/steam/76561197975987036.png
You've got to ride to live, live to ride, feel the flames burn inside, and though you know, you ride to hide, you ride to live to ride...

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Host by: Hosting
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson



Założ : stronę za darmo