Hey. Ostatnio mam chętke żeby pograc w jakieś gry browserskie typu plemiona, ogame. Jeśli znacie jakieś fajne to napiszcie:)
Ja osobiście gram na www.plemiona.pl
Wezcie nie spamujcie ;/ takie tematy sa bez sensu ;/ nie znam zadnych bo nie gram ;/

A ja z chęcią napiszę! Bo znam wiele 
* Lotgd - LZS [Legenda Zielonego Smoka]
* Vallheru
* My Fantasy
* Gladiatus
* Travian
* Santic
* Instin
* Dragon Scourge
* prp
* Dragon sword
* BiteFight
Mam wymieniać więcej?
ojej to juz na twoim miejscu zagralbym np w bilard w necie albo w kalambury
najczęściej gram właśnie w kalambury na kurniku, lub na Club Penguin xDD
ja tez w ClubPenguin gram xD
aaa znam taką jeszcze gre
margonem
gra mmorpg przez przeglądarke xD
Vendetta też jest fajna

grałem w traviana półtora roku. Świetna sprawa jak jesteś w dobrym sojuszu, masz z kim pograć i masz dużo czasu.
Travian to taka gra : jest 15:00. Budujesz pole na 10 poziom. Czekasz 10 godzin. W międzyczasie farmisz kogoś, budujesz inne budowle, opracowujesz plany ataków, budujesz jednostki,klikasz, czekasz. logujesz się za kilkanaście godzin, patrzysz czy nikt cie nie atakuje itd itd itd. Logujesz się o 21:00, budujesz pole na dalszy poziom, patrzysz czy nikt nie atakuje itp. Budzisz się o 2 w nocy, odpalasz kompa, patrzysz czy nikt nie atakuje tym samym sam atakujesz
. Idziesz spać, budzisz się o 5:00 patrzysz czy nikt nie atakuje i sam farmisz
budujesz budynki i jednostki. Idziesz spać. Logujesz się w pracy/szkole w każdej wolnej chwili. Itd itd itd
Oczywiście to dzień travianowego maniaka ale to naprawdę umie wciągnąć 
natomiast nie polecam Areny Albionu, kupa gnoju grałem 3 lata
W traviana grał znajomego brat, przekiblował rok w szkole.
ja gram w plemiona na świecie 12 i 27
Ostatnio edytowany przez kamlot (2009-02-27 17:42:56)
Plemiona 
Straciłem nad tą grą za dużo czasu, oddałem konto...
Grałem chyba ponad rok, byłem w TOP 1000 na świecie (4 bodajże) i w TOP 10 na kontynencie...
Gra świetna, tyle że strasznie czasochłonna, miałem nawet własne bardzo dobrze zgrane plemię (w czołówce kontynentu), z niektórymi osobami utrzymywałem kontakt przez dłuższy czas 
Bardzo dobra zabawa - szczerze polecam, ale tylko tym którzy mają sporo wolnego czasu 
Dodam jeszcze, że kiedyś jak jeszcze chodziłem do Technikum to facet od historii (spoko ziom) też grał na pierwszym świecie, teraz jest w TOP40 i ma chyba ponad 800 wiosek heheh, kiedyś też tam grałem i miałem niezłe plecy
, ale był trochę za daleko ode mnie...
Plemiona kiedyś spoko ale znudziły mi się. Polecam jeszcze Invador
Jest w trakcie robienia ^^
ok wypowiem sie jeszcze raz w temcie 
www.xblaster.bigpoint.com
www.gladius2.bigpoint.com

A ja proponuje poszukać gier na google
Trudno nie jest 
omg proximus poco piszesz posty w stylu ''jak chcesz sobie pograc to sobie poszukaj'' ten wątek jest od tego żeby ktoś pisał o grach jaka jest co się robi itp niż ''poszukaj sobie w google'' jak chcesz dalej nabijać posty to napisz coś sensownego
Szkoda czasu lepiej się nauczyć przy komputerze czegoś bardziej pożytecznego
Obsługi photoshopa, pisania w skryptów czy chociażby robienia mapek 
Grałem 3 lata temu w gierkę tego typu ale dość szybko mi się znudziła a karta graficzna się marnowała 
sodek napisał(a):
omg proximus poco piszesz posty w stylu ''jak chcesz sobie pograc to sobie poszukaj'' ten wątek jest od tego żeby ktoś pisał o grach jaka jest co się robi itp niż ''poszukaj sobie w google'' jak chcesz dalej nabijać posty to napisz coś sensownego
Się robi
Invador to gra mmorpg przez przeglądarkę internetową w której wcielasz się w przedstawiciela jednej z pięciu ras(Ludzie, Leśne Elfy, Wysokie Elfy, Krasnoludy, Mroczne Elfy) i kreujesz swoją postać. Gra oferuję wielką swobodę tego co się w niej robi, a także rzeczywisty wpływ na świat w grze poprzez uczestniczenie w wojnach, zdobywanie wysokich stanowisk czy dołączenie do jakiejś gildii. Gracze w grze współdziałają z sobą mechanicznie jak i fabularnie, można zawierać małżeństwa czy też wspólnie mieszkać w własnej posiadłości.
A więc miłej gry!
Gra jest jeszcze nie opublikowana
[W trakcie robienia] ^^
wspomnienie Stalina- Ja właśnie mało gram na przeglądarkach, a więcej ''bawię się'' w Adobe Photoshopie
Lata praktyki ok. 3 lat ;D Lubię to, czasami brak weny, a czasami '' dzieła'' xD
A w WoW ktoś gra ? Gra może nie jest darmowa , ale warto wydać na nią pieniążki , szczególnie polecam z dodatkiem World of Warcraft: Wrath of the Lich King (WOW WOTLK)
daj mu spokuj przecierz to dziecko warcrafta jest 
trza dużo cierpliwości i zrozumienia 

widac ze to zwykla reklama, pierwszy post odrazu offtop i reklama
Ostatnio edytowany przez sodek (2009-05-22 14:22:33)